Slim Melden voor Meldingen Openbare Ruimte

Samen werken aan een schone en veilige omgeving

Eenvoudig doorgeven van meldingen voor burgers, real-time inzicht in meldingen voor beheerders. Dankzij het gebruik van data, correcte routering en integratie met (zaak)systemen biedt Slim Melden gemak voor burger én gemeente.

Werkwijze

Slim Melden voor het proces Meldingen Openbare Ruimte wordt door Civity al jaren succesvol samen met gemeenten ontwikkeld. Daarom sluit Slim Melden volledig aan op het proces en de werkwijze van lokale overheden en behandelaars.

De oplossing stroomlijnt en routeert meldingen van burgers op een slimme manier. Dat zorgt voor een efficiënte afhandeling en tevreden gebruikers.

Slim Melden eenvoudig uitgelegd

Slim melden

Het maken van meldingen gaat eenvoudig via de webapp of mobiele app. Simpelweg via het aanklikken van een object (zoals een afvalbak of een lantarenpaal), of het kiezen van een vrije plek op de kaart. Laat gegevens achter om op de hoogte gehouden te worden over de status. Anoniem melden? Dat kan natuurlijk ook.

De melder ontvangt direct een zaaknummer, dankzij de koppeling met het gemeentelijk zaaksysteem. Dit biedt transparantie voor de burger en gemak voor medewerkers van het Klant Contact Centrum. Desgewenst kan Slim Melden ook als stand alone-applicatie draaien buiten het zaaksysteem van een gemeente om.

Slim beheer

Met de tools van Slim Beheer ondersteunen wij de gemeente met efficiënt en optimaal beheer van Meldingen Openbare Ruimte.
Met de mobiele afhandelmodule is het mogelijk voor buitendienst-medewerkers en 3e partijen om in het veld meldingen af te handelen en daarbij te filteren op meldingscategorie, zaakstatus en meer.

Alle informatie wordt gesynchroniseerd met het zaaksysteem, zodat data altijd en overal up-to-date is. Melding statistieken worden verzamelt en overzichtelijk weergegeven in een dashboard.

Slim Melden in de praktijk

Transparantie en Open Data

Transparantie en het delen van data worden steeds belangrijker, ook voor gemeenten en provincies. Natuurlijk ondersteunt Slim Melden hierin.

De meldingen die via Slim Melden zijn gedaan, kunnen ook weer als open dataset ontsloten worden. Wel zo handig.

Slim Melden: Eenvoudig voor melder en beheerder

Voor gemeenten en door gemeenten

Slim Melden wordt al jaren in nauwe samenwerking met gemeenten ontwikkeld. Zo is de oplossing gebaseerd op veelvoorkomende eisen en wensen.

Eenvoudig melden voor iedereen

Eén melding via de webapp of de native app, voor burger en het KCC. Zo ziet iedereen altijd de laatste status van een melding

Eenvoudig afhandelen

Buitendienst-medewerkers of externe partijen kunnen eenvoudig meldingen afhandelen vanaf locatie. Grip op afspraken én doorlooptijden.

Volledig aanpasbaar

Volledige vrijheid in het kiezen van datasets, meldingscategorieën en help- en bedankteksten. Natuurlijk adviseren we daar graag bij.

Overzicht en inzicht

Het Slim Melden dashboard presenteert onder andere de meest voorkomende meldingen en de tijdsduur tot de melding opgelost is.

Stimuleert participatie en een fijne woonomgeving

Directe terugkoppeling over de status en mogelijkheid tot stemmen maakt inwoners meer betrokken bij hun woon- en leefomgeving.

Trots op onze klanten

Ook real-time inzicht in Meldingen Openbare Ruimte?

Iedere gemeente die onze oplossing in z’n werk ziet, wil niet meer zonder. Daarom laten wij graag laten zien wat Slim Melden voor uw gemeente kan betekenen en welke optionele modules we bieden.

footer anchor