Over Civity

Samen met aanbieders en gebruikers van data werken aan een leefbare, duurzame, veilige en uitnodigende stad, dat is wat ons bij Civity drijft.

Met onze kennis van lokale overheden, het inzicht in stedelijke processen, ons geloof in de kracht van netwerken en onze passie voor data, leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van steden. Steden met een prettige leefomgeving voor inwoners, bedrijven en bezoekers. Waar data ten dienste staat van slimme toepassingen die operationele kosten verlagen, tot duurzame oplossingen leiden en de dienstverlening verbeteren. 

Hoe doen wij dat?

Goede kwaliteit data continu beschikbaar maken voor innovatieve toepassingen

Met een hands-on aanpak en gebaseerd op ruime praktijkervaring  verzamelt, bewaart en ontsluit Civity data van aanbieders. Wij zorgen ervoor dat deze data veilig en betrouwbaar beschikbaar komt voor innovatieve toepassingen. Onder de condities die de aanbieder van de data bepaalt.

Onze aanpak is gebaseerd op ruime praktijkervaring en samenwerking met een groot aantal partners.  

De intensieve samenwerking met specialisten in ons uitgebreide netwerk, zorgt voor een sterk en open ecosysteem. Bij Civity zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, partners en oplossingen.

Lees hoe onze klanten slimme oplossingen hebben gerealiseerd met data.

Wat bieden we?

Data infrastructuur en logistiek

Civity heeft kennis van datalogistiek en datamanagement in de breedste zin. We hebben onze oorsprong in open data van overheden met CIP Open Data. Met de overige modules van het ‘City Innovation Platform’ bieden we nu een complete en geïntegreerde oplossing voor alle soorten data, ongeacht de aanbieder of vrager.

Slimme toepassingen

Om de waarde van data zichtbaar te maken, ontwikkelt Civity concrete oplossingen. Met toepassingen als Slim Melden, Snuffelfiets en Climate City laten we zien hoe (open) data, participatie en betere dienstverlening bijdraagt aan een duurzame en leefbare stad.

Officially ISO27001 certified

Om onze gegevens te beveiligen, gebruiken we praktische, transparante procedures. Dit stelt ons structureel in staat om te garanderen dat de uitwisseling van vertrouwelijke informatie en persoonsgegevens van alle handelspartners die op ons netwerk zijn aangesloten, voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Geïnteresseerd?

Wilt u ook samen werken aan een slimme stad? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Een demonstratie? Een innovatiesessie? Wij helpen u graag verder.

U kunt ons bereiken via info@civity.nl of telefonisch op nummer +31 30 697 32 86

footer anchor