Over Civity

De specialist in Datamanagement

Met onze passie voor data, kennis van lokale overheden en geloof in de kracht van netwerken, leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van steden. Professioneel datamanagement, voor steden waar data ten dienste staat van slimme toepassingen. Die operationele kosten verlagen, tot duurzame oplossingen leiden en de dienstverlening verbeteren.

Met een hands-on aanpak en gebaseerd op ruime praktijkervaring verzamelt, ondersteunt Civity in alle mogelijke datavraagstukken. Data is vindbaar, veilig beschikbaar en optimaal inzetbaar voor innovatieve toepassingen.

ISO27001 gecertificeerd

Om onze gegevens te beveiligen, gebruiken we praktische, transparante procedures. Dit stelt ons structureel in staat om te garanderen dat de uitwisseling van vertrouwelijke informatie en persoonsgegevens van alle handelspartners die op ons netwerk zijn aangesloten, voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Geïnteresseerd?

Wilt u ook samen werken aan een slimme stad? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of een demonstratie? Wij helpen u graag verder.

U kunt ons bereiken via info@civity.nl of telefonisch op nummer +31 30 697 32 86.

footer anchor