Werken bij Civity

Het team van Civity heeft een passie voor de publieke sector, de stad en data. In een open en transparante werksfeer werken wij dagelijks aan het succes en de ambities van onze klanten.

Vacatures

Vacature HR Consultant parttime (TSS, 24 uur)

Zelfstandige HR job, met veel autonomie en vrijheid, voor een ondernemende HR professional met een bedrijfsmatige visie op het HR vak. Mooie volgende stap voor een HR Consultant met enkele jaren ervaring, die toe is aan meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Wat ga je doen?
Als HR Consultant ondersteun je de Managementteams van verschillende Business Units in Zeist. Dit doe je door het geven van advies en het bieden van oplossingen voor de uitvoering van het HR beleid. HR ligt bij ons in de lijn, wat betekent dat de manager in de lead is en jullie samen vraagstukken en uitdagingen oppakken. Daarnaast ben jij in de lead om ervoor te zorgen dat zaken procedureel, procesmatig en administratief op orde zijn, zoveel mogelijk ondersteund door een HR Backoffice medewerker. Je rapporteert aan de Group Head of HR en bent onderdeel van een HR-team op overkoepelend niveau, wij weten elkaar goed te vinden voor sparring, overleg en natuurlijk gezelligheid.

Een greep uit je werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Business Units

 • Geven van (proactief) advies over strategische personeelsplanning, tactische en operationele vraagstukken, met oog voor zowel de personele als de bedrijfseconomische kant van de BU;
 • Initiëren en leiden van verbeterprojecten en de beoordelingscylus om de prestaties van de BU en haar medewerkers te optimaliseren;
 • Ondersteunen bij (ziekte)verzuimgevallen en de opvolging daarvan, inclusief contact met de Arbodiensten;
 • Oppakken van ontslagzaken en juridische cases samen met de verantwoordelijke manager;
 • Optimaliseren en up-to-date houden van procedures, het personeelsbeleid en handboeken;

Over onze organisatie
Total Specific Solutions (TSS) heeft in Europa ruim 100 autonome Business Units, die allen specialistische software oplossingen bieden voor een gerichte markt. Al deze Business Units delen dezelfde kernwaarden; toegewijd, ondernemend, vooruitstrevend. Deze dynamische rol van HR Consultant vervul je binnen 3 Business Units van TSS, namelijk één in Den Bosch (PinkRoccade Local Government – Informatievoorziening) en twee in Zeist (Onetrail CIS en Civity). TSS is decentraal georganiseerd, waardoor jouw units met hulp van HR en Finance zelfstandig kunnen opereren.. Denk hierbij

Wat vragen wij van jou?
Je bent een echte sparringpartner: je staat sterk, hebt je eigen mening en staat open voor argumenten van anderen. Je bent een partner voor het management, flexibel en vasthoudend waar nodig. Je wordt blij van het verbeteren van en richting en sturing geven aan beleid, processen en projecten, ook op Learning & Development vlak. Je krijgt energie van de dynamiek van verschillende stakeholders binnen meerdere Business Units.  

Daarnaast breng je mee

 • Minimaal aantoonbaar HBO denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als HR Consultant of een vergelijkbare rol;
 • Ervaring in een omgeving met sterke controle op cijfers en ratio’s, ook binnen HRM;
 • Relevante ervaring met het (proactief) implementeren van processen en projecten;
 • Goede kennis van sociale- en arbeidswet- en regelgeving;
 • Beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week;

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige functie waarin eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
 • Een persoonlijk ontwikkelplan om je te helpen in jouw ambitie en deze kansen kracht bij te zetten;
 • Gezonde balans tussen werken vanuit huis en op de diverse locaties in Zeist;
 • Een passend salaris, bonusregeling en goede pensioenregeling;
 • Alles wat je nodig hebt om jouw werk goed uit te kunnen voeren, zoals een laptop, telefoon met abonnement en een goede thuiswerkplek;
 • Vakantiegeld, want wij gunnen onze harde werkers natuurlijk een hele fijne vakantie en 26 vakantiedagen om het op te maken (op voorwaarde dat je terugkomt!)
 • De mogelijkheid om de Nederlandse feestdagen om te wisselen voor feestdagen uit een andere cultuur.

Interesse om onze nieuwe HR Consultant te worden?
Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer dan met je CV en motivatie via de solliciteerknop op deze pagina. We horen graag van je! Toch nog wat vragen? Bel dan met Tess Gulpen via 06-29524914.

Let op: Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Open sollicitatie

Ben je enthousiast over onze producten en oplossingen en denk je voor Civity van waarde te kunnen zijn, dan horen we graag van je. Mail ons jouw motivatie en CV. Of bel 030 697 32 86.

footer anchor