Cursus Data en Visualisatie

De steeds sneller gaande ontwikkelingen rond (open) data brengen veel kansen met zich mee. Welke mogelijkheden zijn er voor uw organisatie? Hoe maakt u hier optimaal gebruik van? Waar begint u als u een een datagedreven organisatie wilt worden? Hoe presenteert u data met behulp van visualisaties? Hoe gaat u om met privacy?

Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op. 

 

 

Masterclass Big Data

In samenwerking met Deloitte organiseren we de 'Masterclass: Big Data in de publieke sector'. Wat verstaan we eigenlijk onder big data? Hoe gaan we om met big data en hoe verwerkt u dat? Dat zijn vragen die aan bod komen, maar ook de andere kant van big data wordt verkend: hoe gaat u om met privacy. Welke obstakels kunt u tegenkomen en hoe gaat u daar mee om. 

Bekijk hier het volledige programma en de inschrrijfmogelijkheden >

 

Workshop Datagedreven sturing

Wij hebben veel verstand van data in al zijn verschijningsvormen. Open data, overheidsdata, gesloten data; maar ook big data en sensor data. In het City Innovation Platform willen we álle data bijeen brengen om nieuwe innovaties te verkennen en mogelijk te maken. Wilt u voor uw eigen organisatie weten hoe u data kunt inzetten en welke mogelijkheden er zijn? We laten het graag zien in onze workshop (op locatie) over datagedreven sturing.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.