Accountmanager

>>Deze vacature is inmiddels vervuld<<

De hoeveelheid beschikbare data groeit enorm. Slim én ethisch gebruik van data, kan ook bijdragen aan een leefbare, duurzame, veilige en uitnodigende stad. Deze twee onderwerpen, data en de stad, zijn wat ons bij Civity drijft. Met onze kennis van lokale overheden, het inzicht in stedelijke processen, ons geloof in de kracht van netwerken en onze passie voor data, leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van slimme steden. Dat doen we door aanbieders van allerlei soorten data op een veilige manier te verbinden met de gebruikers van deze data. Om onze gezamenlijke ambitie te verwezenlijken zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een Accountmanager.

Wie zoeken we

We zoeken een Accountmanager die bij voorkeur al relevante werkervaring heeft opgedaan in een vergelijkbare functie. Je deelt de passie voor slim en ethisch gebruik van data en wil een bijdrage leveren aan het creëren van Smart Cities. Je gelooft in de mogelijkheden van ons City Innovation Platform en wil samen met ons aan een transparante Datamarket bouwen.

Je haalt energie uit het gezamenlijk uitbouwen van de relatie met onze klanten en de salesactiviteiten die je daarbij ontplooit. Je bent een communicatief vaardige en klantgerichte collega. Je bent overtuigend in jouw communicatie en kan uitstekend samenwerken met jouw directe collega’s.

Wat ga je doen

Verschillende overheden in binnen- en buitenland maken op dit moment succesvol gebruik van het City Innovation Platform (CIP). Een integrale oplossing voor datalogistiek en datamanagement in de breedste zin van het woord. CIP is een generieke, herbruikbare oplossing, gebaseerd op standaarden en open API’s zodat iedereen het kan gebruiken en ermee kan koppelen. Om de mogelijkheden van CIP volledig te benutten ga jij de samenwerking met bestaande klanten verder uitbouwen.

Je ondersteunt de Sales Director en New Business Manager voor de Nordics in de werkzaamheden die voortvloeien uit de sales activiteiten. Je leert op deze manier meer over de markt, onze klanten en de mogelijkheden van CIP. Je treedt adviserend op en levert een actieve bijdrage aan de omzetgroei en klanttevredenheid binnen de aan jou toegewezen klantenset.

Je beantwoordt operationele vragen van klanten tijdig en correct waarbij je ze ook op de hoogte houdt van de opvolging. Je initieert de projecten als een deal gesloten is en legt de afspraken vast. Je werkt secuur, houdt overzicht en administreert jouw werkzaamheden. Je werkt nauw samen met de rest van het salesteam en legt verantwoording af aan de Sales Director.

Takenpakket

 • Het opvolgen van sales projecten die geïnitieerd zijn door de Sales Director & New Business Manager Nordics;
 • Het signaleren en benutten van commerciële kansen bij bestaande klanten in relatie tot de mogelijkheden van ons City Innovation Platform;
 • Het bepalen van commerciële doelen voor bestaande klanten, hier gestructureerd naartoe werken en up-to-date houden van de sales forecast;
 • Het opstellen, uitbrengen en opvolgen van offertes aan bestaande klanten en eventuele prospects;
 • Het beantwoorden van operationele klantvragen, verzorgen van de administratieve processen en opstarten van nieuwe projecten voortvloeiend offertes;
 • Het bewaken van de voortgang bij projecten, borgen van de klanttevredenheid en verzorgen van de juiste escalaties indien nodig.

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van de overheidsmarkt en tenders is een pre;
 • Kennis van projectmatig werken is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Commercieel ingesteld, klantgericht en georganiseerd;
 • Teamplayer mentaliteit;
 • Enthousiast, pro-actief en leergierig.

Wij bieden

Een fulltime functie als Accountmanager waarin je de mogelijkheid hebt om door te groeien naar buiten en steeds meer werkzaamheden naar jezelf toe te trekken. In een open en transparante werksfeer werken wij dagelijks aan het succes en de ambities van onze klanten. We zijn eerlijk en oprecht en in staat om te luisteren naar wat de klant wil, waarbij we het gemeenschappelijke doel van organisaties, burgers en steden voortdurend voor ogen houden.

 • Een contract voor bepaalde tijd met de nadrukkelijk intentie tot onbepaalde tijd;
 • Goed startsalaris met groeipotentie aangevuld met een bonusregeling;
 • Een moderne kantoorlocatie in Zeist die per OV en auto prima te bereizen is;
 • Mobiele werkplek (laptop, auto, telefoon) zodat je ook vanuit huis kan werken;
 • Volop ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en opleidingen;
 • Goede pensioen-, reiskosten- en lunchregeling.

Over Civity

Bij Civity zijn we gedreven door de inhoud en zijn we gefascineerd door het ‘smart city-concept’ en de mogelijkheden die data bieden bij het oplossen van stedelijke vraagstukken. We vinden technologie bijzonder interessant, maar altijd ten dienste van de inwoners, bedrijven en bezoekers van de stad. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden, oplossingen en partners en willen graag leren en onszelf continu verbeteren. Zodat we de verwachtingen blijven overtreffen.

Interesse

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over deze vacature?

Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) vertelt jou graag het verhaal erachter. Je bereikt hem via solliciteren@civity.nl of 06 81 28 82 90

Je reactie wordt vertrouwelijk behandeld en we respecteren een eventuele opzegtermijn bij jouw huidige werkgever. Wij zijn flexibel voor wat betreft het inplannen van een gesprek.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Telefonische kennismaking en doornemen vacature met Maykel Korndewal;
 • Kennismaking Directie en rondleiding kantoor;
 • Functie-inhoudelijk gesprek en kennismaking met collega’s.
footer anchor