Slim Melden Compact voor seizoensgebonden meldingen

Slim Melden is de oplossing voor het stroomlijnen van het proces Meldingen Openbare Ruimte (MOR). Dankzij het gebruik van open data en standaarden biedt Slim Melden efficiëntie en gemak voor zowel de burger als de gemeente. Naast het generieke Slim Melden, biedt Civity nu ook instapversie: Slim Melden Compact voor seizoensgebonden meldingen.

Dankzij jarenlange samenwerking met lokale overheden begrijpt Civity de behoefte omtrent de Openbare Ruimte. Vaak ligt daar een structurele vraag, maar steeds vaker spelen er seizoen gerelateerde activiteiten waarvoor ondersteuning nodig is.

Hoe werkt Slim Melden Compact? 
Met slechts één meldingscategorie is deze instapversie van Slim Melden eenvoudig inzetbaar voor seizoensgebonden categorieën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de eikenprocessierups, evenementen, toerisme of vuurwerkoverlast. Maar ook voor jaargetijden waarin veel allergieën voorkomen, biedt Slim Melden Compact een uitkomst.

Slim Melden Compact biedt een SAAS-omgeving in de eigen huisstijl met een korte implementatietijd. De oplossing wordt geleverd met een webapplicatie voor het anoniem maken van meldingen. Hierdoor wordt het privacy vraagstuk vermeden. Dankzij het aanbieden van een backoffice systeem, vindt er geen systeemintegratie plaats en zijn interne IT-resources onnodig.  

Eenvoudig inzetbaar
Na de eerste inzet van Slim Melden Compact voor seizoensgebonden meldingen kan de oplossing op ieder moment worden ingezet. Ook is het op ieder moment mogelijk om de overstap te maken naar het generieke Slim Melden. 

Slim Melden Compact biedt lokale overheden: 

  • Een eigen URL voor een webapp waar burgers melding maken 
  • Het toevoegen van een categorie (bijvoorbeeld eikenbomen) 
  • Een eigen backoffice omgeving voor het ontvangen van meldingen
  • Een dashboard voor inzicht in melding statistieken

Meer informatie of gelijk van start?
Wilt u meer weten of direct aan de slag met Slim Melden Compact voor seizoensgebonden meldingen? Neem contact op via info@civity.nl of 030 697 32 86. Wij staan voor u klaar!

footer anchor