Werken bij Civity

Wij zijn open, eerlijk en oprecht

Bij Civity werken ontwikkelaars, data-scientisten en urban planners met een passie voor de publieke sector, de stad en data. In een open en transparante werksfeer werken wij dagelijks aan het succes en de ambities van onze klanten. We zijn eerlijk en oprecht en in staat om te luisteren naar wat de klant wil, waarbij we het gemeenschappelijke doel van organisaties, burgers en steden voortdurend voor ogen houden. Natuurlijk luisteren we ook naar elkaar om samen tot de beste oplossing te komen. We waarderen en stimuleren het ontvangen en geven van feedback. Dat houdt ons scherp. 

 

Wij zijn nieuwsgierig en leergierig

Bij Civity zijn we gedreven door de inhoud en zijn we gefascineerd door het ‘smart city-concept’ en de mogelijkheden die data bieden bij het oplossen van stedelijke vraagstukken. We vinden technologie bijzonder interessant, maar altijd ten dienste van de inwoners, bedrijven en bezoekers van de stad. We zijn nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden, oplossingen en partners en willen graag leren en onszelf continu verbeteren. Zodat we de verwachtingen  blijven overtreffen. 

 

Wij werken graag samen

Ons motto: ‘Samen creëren we een slimme stad’. Met partners bouwen we concrete en slimme oplossingen met alle beschikbare data. Om het melden van problemen makkelijker te maken, door inzicht te geven in het functioneren van een stad of door inzet van sensoren om betere metingen te kunnen uitvoeren. De stedelijke vraagstukken staan centraal en co-creatie is het uitgangspunt.