Wat beweegt ons?

Samen werken aan een slimme stad

Samen werken aan een leefbare, duurzame, veilige en uitnodigende stad, dat is wat ons bij Civity drijft. Met onze kennis van lokale overheden, het inzicht in stedelijke processen, ons geloof in de kracht van netwerken en onze passie voor data, leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van slimme steden. Steden met een prettige leefomgeving voor inwoners, bedrijven en bezoekers. Waar data ten dienste staat van slimme toepassingen die operationele kosten verlagen, tot duurzame oplossingen leiden en de dienstverlening verbeteren. 

 

Hoe doen wij dat?

Goede kwaliteit data continu beschikbaar maken voor innovatieve toepassingen

Met een hands-on aanpak en gebaseerd op ruime praktijkervaring  verzamelt, bewaart en ontsluit Civity data van aanbieders. Wij zorgen ervoor dat deze data veilig en betrouwbaar beschikbaar komt voor innovatieve toepassingen. Onder de condities die de aanbieder van de data bepaalt.

Onze aanpak is gebaseerd op ruime praktijkervaring en samenwerking met een groot aantal partners.  

De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Met onze uitgebreide netwerk bieden we sterk ecosysteem met specialisten op elk gebied. Deze uitgangspunten  in combinatie met ons open platform en de overtuiging dat samenwerking noodzakelijk is, bieden de ingrediënten voor slimme steden die leefbaar, veilig en aantrekkelijk zijn om in te wonen. 
Lees hier hoe onze klanten slimme oplossingen hebben gerealiseerd met data >

 

Wat bieden we?

Infrastructuur en logistiek

De expertise van Civity bestaat uit datalogistiek en datamanagement in de breedste zin. We hebben een sterke focus op open data van overheden met Dataplatform. Met het ‘City Innovation Platform' bieden we nu een oplossing voor alle soorten data, ongeacht de aanbieder of vrager. Wij ontsluiten  data van andere (commerciële) dataleveranciers, zoals energiebedrijven, woningcorporaties en toeristische organisaties en stellen deze beschikbaar aan andere partijen, zoals bedrijven, ontwikkelaars, journalisten en inwoners. 
Bekijk wat onze diensten zijn > 

 

Geïnteresseerd?

Wilt u ook samen werken aan een slimme stad? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via info@civity.nl of telefonisch op nummer +31 30 697 32 86