Data Hamster

We nemen graag besluiten op basis van gegevens. Die geven inzicht en houvast. Door organisaties worden veel gegevens (of data) verzameld, over uiteenlopende onderwerpen. In een gemeente gaat het bijvoorbeeld over leegstandscijfers, een evenementenkalender, de toegankelijkheid van gebouwen voor minder-validen, bewakingscamera’s en meer. Deze data zijn van belang voor het maken van beleid, het evalueren van maatregelen of het betrekken van inwoners. Data moeten actueel en correct zijn en dat is een tijdrovend en kostbaar proces.

 

Onze oplossing

Data Hamster maakt samen verzamelen en beheren van data makkelijker. Data Hamster helpt de gemeente als data-gedreven organisatie én het vergroot de betrokkenheid van inwoners bij hun leefomgeving.

 

Bepaal zelf het onderwerp

Data Hamster is inzetbaar voor elk onderwerp waar u data over wil verzamelen. Denk aan de winkelleegstand in uw binnenstad. U kunt beginnen met een bestaande dataset. Deze kunt u gebruiken om met Data Hamster de kwaliteit van de data te verbeteren. Of u begint met een lege dataset als u een inventarisatie wil maken. Bijvoorbeeld van de onveilige kruispunten in de gemeente.

 

Data Hamster is ideaal als u:

  • actuele en correcte data wil verzamelen;
  • een eigen keuze wil maken in de data die u verzamelt;
  • de kwaliteit van uw datasets wil verbeteren;
  • een inventarisatie wil maken in een lege dataset.

 

Start u met een data verzamelen? Bespaar tijd en vind het wiel niet opnieuw uit! Bel (030) 697 32 86 voor een afspraak. Of mail naar info@civity.nl