DataKluis Module

Met de module DataKluis kan elke organisatie op een veilige wijze data uitwisselen met andere partijen. U bepaalt precies welke data met wie en onder welke voorwaarden worden gedeeld. Zowel met externe partijen, als ook voor interne toepassingen.

Data veilig geregeld

Organisaties hebben de behoefte om (gevoelige) data op een veilige manier te delen met in- en externe partijen. Zo’n partij kan een gemeente, woningcorporatie of een jeugdzorginstelling zijn, maar ook een datascience bedrijf dat een analyse uitvoert.

DataKluis is de oplossing om op een betrouwbare en veilige manier data te delen, met geselecteerde partijen onder bepaalde voorwaarden. DataKluis draait op een eigen afgeschermde omgeving die slechts toegankelijk is voor geautoriseerde gebruikers.

Data slim inzetten

Met de komst van de nieuwe privacyregelgeving is het belangrijker dan ooit om volledig grip te houden op je eigen data. Tegelijkertijd leven we in een netwerksamenleving waarin het delen van data van groot belang is voor een efficiënte en succesvolle uitvoering van organisatiebeleid.
Doordat de eigenaar van de gegevens volledige controle heeft, kan op een effectieve en veilige wijze gegevens gedeeld worden en is de privacy in het gehele proces gewaarborgd.

Voordelen van DataKluis

  • Een veilige opslag voor privacygevoelige of gevaarlijke gegevens
  • mogelijkheid om een gedeelte van de data te delen op basis van één bronbestand
  • data tijdelijk of binnen een vastgestelde periode beschikbaar stellen.

Voordelen voor jouw organisatie

Heeft uw organisatie te maken met data die u veilig wilt opslaan en delen? Geïnteresseerd in een demo? Civity denkt graag mee. Bel (030) 697 32 86 voor een afspraak. Of mail naar info@civity.nl.

footer anchor